Защо Фото Портал

Добре дошли!

Защо Фото Портал?

Фото Портал е уникален каталог, чиято цел е да даде на потребителите си информация за целия фотографски и видеографски бизнес в България. Стермежът ни е тази информация да се представя по приятен и достъпен интерактивен начин и да позволи на посетителите да открият всичко, което ги интересува, само с няколко натискания на мишката.
Плановете за развитие функционалността на сайта са много големи и затова с радост бихме чули всякакви предложения.

Благодарим Ви за посещението и Ви желаем приятен и ползотворен престой!

Екипът на Фото Портал

Без скрити такси

Потребители и участници не дължат никакви такси за направени уговорки или поръчки посредством сайта.

Такса за включване в каталога се заплаща по желание на участника, единствено ако прецени, че за неговия бизнес е важно да бъде представен на страниците на Фото Портал с повече допълнителна информация и избере някой от платените пакети.

Таксата е фиксирана за дадената директория и се заплаща еднократно, всяка година.

euro-1020152_640
shops-1014039_640

Директна комуникация между потребители и участници

Потребителите виждат пълната информация за участниците, техните адреси и телефони, а също така могат да ползват и формата за връзка, чрез която да изпратят съобщение на електронната поща на участника. В зависимост от избрания пакет е възможна връзката и чрез посещение на уеб адреса на обекта или Facebook и Twitter страници.

Възможност за оценяване

Рейтингът и оценката на участника са полезни инструменти както за потребителите, така и за самите участници. Борейки се за по-висок рейтинг, участниците ще се стремят да удолетворят потребностите на клиентите си, а в замяна ще бъдат класирани с предимство на определени полета в сайта

graphic-1020366_640
magnifying-glass-1020142_640

Усъвършенствано търсене

Потребителите имат възможност да търсят обект в директорията по избрани категории, ключови думи, присъстващи в наименованиетио или описанието на обекта, както и в таговете (етикетите), които участникът е задал.

Допълнителен инструмент в ръцете на потребителя е търсенето в близост (ако е позволил геолокализиране). В този случай обектите се подреждат в зависимост от близостта им до него, като на челните позиции се показват най-близките обекти.

N.B! В редица случаи препоръчваме на потребителите да НЕ използват гео-позиционирано търсене, за да не се затруднят при откриването на най-добрата за тях услуга. Това важи с особена сила при търсенето на Фотограф, Видеограф или модел, които са професионалисти и в случай на необходимост и желание на клиента си, биха пътували в цялата страна и извън нея.