Добави Събитие

Изберете Вашия план за Събитие и го включете в каталога


Features

COMPARE PACKAGE FEATURES

Местоположение (1)

Електронна поща

Телефон

Време на провеждане

Описание (2)

Категории

Уеб адрес

Самостоятелно управление (3)

Брой изображения

Връзка към Бизнес / Обект (4)

Повтарящо се събитие

Информация за регистрация

Цени и такси за участие

Етикети - Тагове

Видео

Изпрати на приятел

Връзка към Facebook и Twitter

БЕЗПЛАТЕН

БЕЗПЛАТЕН

Безсрочен

Да

Да

Да

Да

1500 символа

1 по избор

Да

Да

1

-

-

-

-

-

-

-

-

ИЗБРАН

20.00 ЛВ

За 3 месеца

Да

Да

Да

Да

8000 символа

2 по избор

Да

Да

10

Да

Да

Да

Да

70 символа

Да

Да

Да


  1. Въвежднето на точен адрес на събитието е задължително. Ако то ще се провежда на различни места, минималната информация, която трябва да въведете в полето за адрес, е централната точка или сборния пункт.
  2. Използвайте полето за описание, за да дадете на потребителите възможно най-много полезна информация за Вашето събитие. Първите 50 думи от описанието са тези, които потребителите виждат в списъка с обекти, затова ги подберете особено грижливо. В описанието не е позволено въвеждането на уеб-адрес и електронна поща и те ще бъдат премахнати, преди събитието да бъде одобрено.
  3. Включилите се с пакет ИЗБРАН получават достъп до въведените от тях обекти и могат да ги редактират по всяко време и както пожелаят. Моля, ползвайте отметката за деклариране на собственост над обект! Ако не го направите, всеки би могъл да предяви претенции към него.
  4. Цената на за въвеждане на един клон или франчайз е 10.00 лв. Въвеждането на франчайзи и клонове е опция, която се ползва в случаите, когато искате да добавите нов адрес или град, в който работите, искате да изберете друга категория, искате да презентирате различен вид снимки, описание, нов адрес, уеб-адрес и т.н. За целта трябва първо да сте създали основен обект, като сте включили отметката за създаване на франчайзи към него, декларирали сте собственост и след това да добавите франчайза от менюто към основния обект.
  5. По подразбиране, в отделен раздел към информацията за всеки обект, се показват и други обекти, регистрирани в същите категории.

Как да платя?

Ако на този етап за Вас е важно да предоставите на посетителите възможно най-много информация и изберете някой от платените пакети, имате възможност да направите плащането по два начина – банков превод и през системата на PayPal.

За да Ви бъде издадена фактура, е необходимо да въведете данните си в обозначеното поле във формата на регистрация.

Банков трансфер

Фото Портал ЕООД
Уникредит Булбанк
IBAN: BG29UNCR70001522487783
BIC: UNCRBGSF

PayPal

Ако решите да ползвате системата на PayPal, автоматично ще бъдете пренасочени към сайта за разплащания. (Начислява се такса в размер на 3%)