Добави Модел

Изберете Вашия план за Модел и се включете в каталога


Features

COMPARE PACKAGE FEATURES

Показване

Местоположение (1)

Електронна поща

Телефон

Описание (2)

Брой изображения

Категории

Самостоятелно управление (3)

Уеб адрес

Етикети - Тагове

Видео

Изпрати на приятел

Допълнително описание

Facebook и Twitter

Премахване на подобни (4)

БЕЗПЛАТЕН

БЕЗПЛАТЕН

Безсрочен

След ИЗБРАН

Да

Да

Да

500 символа

1

Само в "Други"

Да

-

-

-

-

-

-

-

ИЗБРАН

40.00 ЛВ

За 1 година

Приоритетно

Да

Да

Да

4000 символа

20

3 по избор

Да

Да

70 символа

Да

Да

Да

Да

Да


  1. Въвежднето на точен адрес на модела е задължително. Ако нямате регистриран работен адрес или не желаете да го показвате, минималната информация, която трябва да въведете в полето за адрес, е градът, в който се намирате.
  2. Използвайте полето за описание, за да дадете на потребителите възможно най-много полезна информация за Вас. Първите 50 думи от описанието са тези, които потребителите виждат в списъка с модели, затова ги подберете особено грижливо. В описанието не е позволено въвеждането на уеб-адрес и електронна поща и те ще бъдат премахнати, преди обектът да бъде одобрен.
  3. Включилите се получават достъп до въведените от тях данни и могат да ги редактират по всяко време и както пожелаят. Моля, ползвайте отметката за деклариране на собственост над обект! Ако не го направите, всеки би могъл да предяви претенции към него.
  4. По подразбиране, в отделен раздел към информацията за всеки модел, се показват и други обекти, регистрирани в същите категории.

Как да платя?

Ако на този етап за Вас е важно да предоставите на посетителите възможно най-много информация и изберете някой от платените пакети, имате възможност да направите плащането по два начина – банков превод и през системата на PayPal.

За да Ви бъде издадена фактура, е необходимо да въведете данните си в обозначеното поле във формата на регистрация.

Банков трансфер

Фото Портал ЕООД
Уникредит Булбанк
IBAN: BG29UNCR70001522487783
BIC: UNCRBGSF

PayPal

Ако решите да ползвате системата на PayPal, автоматично ще бъдете пренасочени към сайта за разплащания. (Начислява се такса в размер на 3%)