Добави Фотограф

Изберете Вашия план за Фотограф и се включете в каталога


* Публикуването на обект в раздел ИЗБРАН за директории ФОТОГРАФ и ВИДЕОГРАФ се прави само след внимателен преглед и оценка на предоставенoтo съдържание, както и убедителни доказателства, че авторът е професионалист в избраната категория. Моля, попълнете полето с информация в края на регистрационната форма, предоставяйки връзки към скорошни Ваши проекти, публикации в български и световни медии, регистрации в професионални организации, награди в професионални конкурси и т.н. Възможно е да се свържем с Вас за допълнителни пояснения.

Ако кандидатствате в раздел ИЗБРАН, моля, НЕ ПРЕВЕЖДАЙТЕ посочената сума, преди да получите потвърждение, че публикацията Ви е одобрена! Ако извържите плащане и публикацията не бъде одобрена за поставяне в ИЗБРАНИ, тя ще бъде поставена в раздел ПРО, а разликата в цената ще Ви бъде възстановена.

  1. Въвежднето на точен адрес на обекта е задължително. Ако нямате регистриран адрес, минималната информация, която трябва да въведете в полето за адрес, е градът, в който се намирате.
  2. Използвайте полето за описание, за да дадете на потребителите възможно най-много полезна информация за Вас или Вашия бизнес. Първите 50 думи от описанието са тези, които потребителите виждат в списъка с обекти, затова ги подберете особено грижливо. В описанието не е позволено въвеждането на уеб-адрес и електронна поща и те ще бъдат премахнати, преди обектът да бъде одобрен.
  3. Включилите се с пакети ПРО и ИЗБРАН получават достъп до въведените от тях обекти и могат да ги редактират по всяко време и както пожелаят. Моля, ползвайте отметката за деклариране на собственост над обект! Ако не го направите, всеки би могъл да предяви претенции към него.
  4. Цената на за въвеждане на един клон или франчайз е 10.00 лв. Въвеждането на франчайзи и клонове е опция, която се ползва в случаите, когато искате да добавите нов адрес или град, в който работите, искате да изберете друга категория, искате да презентирате различен вид снимки, описание, нов адрес, уеб-адрес и т.н. За целта трябва първо да сте създали основен обект, като сте включили отметката за създаване на франчайзи към него, декларирали сте собственост и след това да добавите франчайза от менюто към основния обект.
  5. По подразбиране, в отделен раздел към информацията за всеки обект, се показват и други обекти, регистрирани в същите категории.

 

Как да платя?

Ако на този етап за Вас е важно да предоставите на посетителите възможно най-много информация и изберете някой от платените пакети, имате възможност да направите плащането по два начина – банков превод и през системата на PayPal.

За да Ви бъде издадена фактура, е необходимо да въведете данните си в обозначеното поле във формата на регистрация.

Банков трансфер

Фото Портал ЕООД
Уникредит Булбанк
IBAN: BG29UNCR70001522487783
BIC: UNCRBGSF

PayPal

Ако решите да ползвате системата на PayPal, автоматично ще бъдете пренасочени към сайта за разплащания. (Начислява се такса в размер на 3%)